Oprichters

De mensen achter De Tuin van Bret

ANTHON FASEL – MEDIA CONCEPT EN ONTWIKKELING

Mediakenner met achtergrond in de literatuur, grafische media bij uitgeverijen, televisie, radio en internet bij o.a. de NPO. Daarnaast conceptueel (mee)denker bij grote publiekscampagnes (Nederland 1,2,3; AVRO, KRO, HUMAN).

KARIN DORREPAAL & SASKIA ORANJE Paviljoen P/FIT

DOOR architecten ontwikkelt in de Tuin van BRET een paviljoen voor effectief werken én fit naar huis gaan aan het einde van de dag. DOOR gelooft in sterke strategieën en een eenvoudige eerste stap, en hun paviljoen P/FIT fungeert als ultieme testcase voor gezond werken en duurzame architectuur. Kom kijken, voelen, proeven… doe mee!

MICHIEL POELMANN
Michiel Poelmann creëert meubels en kunstobjecten en richt zich daarnaast op de ontwikkeling en realisatie van horeca- en retailconcepten.Na het Grafisch Lyceum en de Gerrit Rietveld Academie is Michiel zich gaan specialiseren in hout- en metaalbewerking. In die periode heeft hij zijn eigen unieke stijl ontwikkeld en zijn liefde voor het combineren van zowel rauwe als reeds gebruikte materialen. Uitgangspunt is altijd het behoud van de originele eigenschappen, die daarmee een andere betekenis krijgen en een nieuw verhaal vertellen.

SANNE  & AMBER – beide KUNSTENAAR/KUNSTDOCENTES

Ontwikkelen in de Tuin van BRET de “Hollandse School“: teken- en schildercursussen voor jong en oud. Voor elke stroming binnen de Nederlandse schilderkunst is er een workshop.

THOMAS BOONSTOPPEL – ENTREPRENEUR HOSPITALITY & ECOMMERCE

Gedreven hospitality en e-commerce ondernemer met een passie voor innovatie, product ontwikkeling en marketing.

WOUTER VALKENIER – ARCHITECT

Zoekt met zijn bureau Studio Valkenier plekken in de stad waar je kunt experimenteren op. Zijn specialisme is het levendig maken van deze plekken, gedacht vanuit de plek zelf: wie zijn de actoren, wat verschuilt zicht in het verleden?

YVONNE MODDERMAN – ARCHITECT & WIJNGAARDIER

Studio Modderman werkt aan diverse projecten, van architectuur tot interieur en zoekt verbinding met groen en duurzaamheid.

Zij is mede-initiatiefnemer van stadswijngaard Wijn van Bret, waarin binnen de tuin van Bret, samen met een groep liefhebbers wijn wordt beleefd in al haar facetten.