Bewoners

ANTHON FASEL – MEDIA CONCEPT EN ONTWIKKELING

Mediakenner met achtergrond in de literatuur, grafische media bij uitgeverijen, televisie, radio en internet bij o.a. de NPO. Daarnaast conceptueel (mee)denker bij grote publiekscampagnes (Nederland 1,2,3; AVRO, KRO, HUMAN).

KARIN DORREPAAL & SASKIA ORANJE Paviljoen P/FIT

Founders van DOOR architecten. Zij staan voor open ontwerpen, want samen kom je verder. Een echt duurzaam resultaat groeit door collectieve ontwikkeling. Dat uit zich in heldere architectuur, mooie ruimtes en fijne stedenbouw. Zij geloven in sterke strategieën én een eenvoudige eerste stap. Zij houden van aanpakken. Zonder grenzen en door gewoon doen. Met als recent voorbeeld hun PIT lab, hun eigen circulaire huisvesting en ontmoetingsplek in de Tuin van BRET.

MICHIEL POELMANN

Michiel Poelmann creëert meubels en kunstobjecten en richt zich daarnaast op de ontwikkeling en realisatie van horeca- en retailconcepten.Na het Grafisch Lyceum en de Gerrit Rietveld Academie is Michiel zich gaan specialiseren in hout- en metaalbewerking. In die periode heeft hij zijn eigen unieke stijl ontwikkeld en zijn liefde voor het combineren van zowel rauwe als reeds gebruikte materialen. Uitgangspunt is altijd het behoud van de originele eigenschappen, die daarmee een andere betekenis krijgen en een nieuw verhaal vertellen.

SANNE & AMBER – beide KUNSTENAAR/KUNSTDOCENTES

Ontwikkelen in de Tuin van BRET de “Hollandse School“: teken- en schildercursussen voor jong en oud. Voor elke stroming binnen de Nederlandse schilderkunst is er een workshop.

THOMAS BOONSTOPPEL – ENTREPRENEUR HOSPITALITY & ECOMMERCE

Gedreven hospitality en e-commerce ondernemer met een passie voor innovatie, product ontwikkeling en marketing.

WOUTER VALKENIER – ARCHITECT

Zoekt met zijn bureau Studio Valkenier plekken in de stad waar je kunt experimenteren op. Zijn specialisme is het levendig maken van deze plekken, gedacht vanuit de plek zelf: wie zijn de actoren, wat verschuilt zicht in het verleden?

YVONNE MODDERMAN – ARCHITECT & WIJNGAARDIER

Studio Modderman werkt aan diverse projecten, van architectuur tot interieur en zoekt verbinding met groen en duurzaamheid.

Zij is mede-initiatiefnemer van stadswijngaard Wijn van Bret, waarin binnen de tuin van Bret, samen met een groep liefhebbers wijn wordt beleefd in al haar facetten.

Laan35 B.V.

Laan35 ondersteunt vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders en VvE-bestuurders bij voordelig, kritisch, grondig en duurzaam vastgoedonderhoud. Laan35 controleert de conditie van woningcomplexen, stelt (duurzame) meerjarenonderhoudsplannen op, begeleidt onderhoudswerkzaamheden en zorgt ervoor dat direct actie wordt ondernomen bij acute problemen.